skip nav

Forums

User profile gone after downtime!!!

rated by 0 users
Wed, Mar 11 2020 2:41 AM by borntobesting. 12 replies.
  • PAGES
  • 1
  • 2
  • carlosdev India
    2,042 Posts
    Tue, Mar 10 2020 11:35 PM

    Well, I woke up to this!!!!!!! :) :) [Apocalypse]

    WHITEWASH

    - Carl 

  • SimonTheBeetle Canada
    1,334 Posts
    Tue, Mar 10 2020 11:43 PM

    Getting the same thing. Apocalypse, huh? What an end! LMAO

  • carlosdev India
    2,042 Posts
    Tue, Mar 10 2020 11:44 PM

    Enjoy it Bro lol lol :D :D 

  • SimonTheBeetle Canada
    1,334 Posts
    Tue, Mar 10 2020 11:45 PM

    LOL Looks like a newbie blew up the whole DB.

  • carlosdev India
    2,042 Posts
    Tue, Mar 10 2020 11:49 PM

    Oil Deep Fry lol 

    So, I think.. we only have access to forums n wgt.com. Nothing else

  • headhacker United States
    95 Posts
    Tue, Mar 10 2020 11:56 PM

    From what I can see, they implemented an Imperva WAF, and might have configured the SSL/TLS certificate chain wrong.Just a guess, but your user data *should* be OK.

    Hopefully they won't cost anyone an important match or a consecutive they need.

    Cheers,
    Jon

  • soliderock1 United States
    1,526 Posts
    Wed, Mar 11 2020 12:05 AM

  • borntobesting United States
    8,701 Posts
    Wed, Mar 11 2020 1:20 AM

    Maybe it's a browser issue, Or they have already fixed it, My profile loaded correctly with Chrome and Ghost Browser. 

  • SimonTheBeetle Canada
    1,334 Posts
    Wed, Mar 11 2020 1:29 AM

    Whatever the issue was, thanks Lord, it's now restored.

  • carlosdev India
    2,042 Posts
    Wed, Mar 11 2020 1:31 AM

    Kinda slow loading but back on!!! Well, thats a good news to start with. 

  • PAGES
  • 1
  • 2
RSS